Mannendag Urk 2014

Vorig jaar was de Urker Mannendag een groot succes. Ook dit jaar wordt er een mannendag georganiseerd onder de naam ‘Mannendag Urk’. Het thema dit jaar zal zijn ‘Bijbels priesterschap in 2014′. De sprekers zijn Henk Binnendijk en Jacques Brunt. De datum is zaterdag 8 maart en de locatie is de Koningshof.

Bestel toegangskaart(en)

Dag van Gebed – zaterdag 12 oktober

Zaterdag 12 oktober organiseren we in samenwerking met Jacques Brunt een dag van gebed.

Aanleiding
De laatste avond met Jacques was een bijzondere avond. Het Woord werd met kracht en leven gebracht, de Heilige Geest was duidelijk aanwezig en wat Jacques uitlegde was een bevestiging voor een aantal zusters die dezelfde ochtend een Woord van God mochten ontvangen tijdens een Bijbelstudie. Na de pauze deelden ze dit en ontsproot er spontaan een gezamenlijk gebedsuur in kleine groepjes. Zonden werden beleden, er kwamen openheid en er vond bevrijding plaats. Van verschillende kanten kregen wij als organisatie te horen dat we hier iets mee moesten doen. We hebben dit als groep op zaterdagavond samen in gebed bij de Heere gebracht en gevraagd om bevestiging. De maandag daarna mailde Jacques Brunt met dezelfde boodschap; dit was iets heel bijzonders en we moesten er iets mee gaan doen. Dit was voor ons een bevestiging dat we inderdaad iets moesten doen.

De dag van gebed vloeit voort uit deze ervaring en daarom hebben we Jacques ook bereid gevonden hierin mee te werken.
Luisteren of downloaden

Urker Mannendag – Zaterdag 2 februari

Op zaterdag 2 februari wordt er een Urker Mannendag georganiseerd. Deze dag is ontstaan uit een verlangen om mannen samen te brengen onder het Woord van God. De man heeft een belangrijke Bijbelse opdracht om als priester zijn huis te dienen. Het thema van deze mannendag is dan ook ‘Een man naar Gods hart’. Sprekers zullen zijn Henk Binnendijk en Arjan Baan.

Inschrijven kan op de website www.urkermannendag.nl, hier is ook meer informatie over het programma te vinden. De kosten voor deze dag bedragen 12,50 euro. Dit is inclusief lunch en koffie.

Belangrijk – Conrad Mbewe komt NIET naar Urk

Lieve broeders en zusters,

Door omstandigheden kan Conrad Mbewe de laatste avond van zijn tournee door Nederland (maandag 12 november) niet spreken op Urk.
Dit stond wel op de planning, maar hij is helaas verhindert. We keken er met een groot verlangen naar uit, maar we vertrouwen op onze Heere die weet wat het beste is voor ons allemaal.

Zondag 11 november spreekt Conrad Mbewe echter wel in de Fontein te Emmeloord.
Klik hier voor het adres van gemeente de Fontein. De dienst begint ‘s ochtends om 09:30 uur en Conrad zal worden vertaalt door Oscar Lohuis.

Bij deze ook de vraag of dit bericht kan worden doorgestuurd naar vrienden of bekenden.

Hartelijke groet,

Organisatie Geestelijke Groei Urk

De Afrikaanse Spurgeon komt ook naar Urk

Conrad Mbewe wordt ook wel ‘de Afrikaanse Spurgeon’ genoemd en is vanaf 1987 voorganger van de Kabwata Baptist Church in Lusaka, Zambia, Afrika. Tot voor kort was hij ook directeur van de Reformed Baptist Preachers College in Zambia. Hij is eindredacteur van het Reformation Zambia tijdschrift en heeft bijdragen geleverd aan diverse boeken. Daarnaast wordt hij ook veel uitgenodigd om te preken in allerlei landen, waaronder ook Engeland en Amerika. Na de Sola-5 conferentie zal hij een tournee maken door ons land. Meer informatie over Conrad Mbewe is te vinden op: www.conradmbewe.com.
Luisteren of downloaden